Garanti
Hos Silkeborg Automobiler tilbyder vi CarGarantie ved køb af din nye brugte bil.

Når man køber en brugt bil, er det vigtigt at have så meget tryghed som muligt som kunde. Hos os går vi ikke på kompromis og har professionelt klargjort din bil. På trods af omhyggelig pleje kan der opstå situationer, der kræver reparation, og her har vi mulighed for at tilbyde et ganske unikt produkt: CarGarantie, som vil beskytte dig mod uforudsete økonomiske overraskelser og skabe tryghed for dig som kunde.

Fordele ved CarGarantie:

Med CarGarantie er du beskyttet mod uforudsete reparationer i 12 eller 24 måneder. Det er en dækkende forsikring/garanti i hele EU, så hvis der sker noget i et EU-land, kan bilen også blive repareret der. Med CarGarantie kan du køre videre uden uforudsete omkostninger og uden bekymringer. Hos Silkeborg Automobiler gennemgår vi naturligvis alle biler grundigt på vores værksted, inden de sættes til salg, og vi forventer derfor også, at de kører problemfrit i lang tid fremover med almindelig service og pleje.

Vi kan tilbyde tre forskellige versioner af CarGarantie afhængigt af, hvor omfattende du ønsker dækning for eventuelle reparationer:


-Basic
-Comfort
-Comfort 100Hvem er CarGarantie?

De fleste kendte bilimportører og bilproducenter samt ca. 23.000 kvalificerede mærkeforhandlere arbejder sammen med CarGarantie.

Hvis du vil se mere, klik på logoet.
Adresse
Silkeborg Automobiler
Hårup Bygade 15,
8600 Silkeborg
53 55 33 32